Készen állsz, hogy átvedd az irányítást az életed felett?

 

Stressztől a megoldásig kísérlek!

 

Segítek kiszállni a negatív spirálból, hogy újra tudd, milyen kipihenten, nyugodtan és önazonosan létezni. Olyan munkát végezni, amit szívből csinálsz. Olyan párkapcsolatban élni, ami megkérdőjelezhetetlenül jó.

gyulai krisztina 01

Készen állsz, hogy átvedd az irányítást az életed felett?

Stressztől a megoldásig kísérlek!

Segítek kiszállni a negatív spirálból, hogy újra tudd, milyen kipihenten, nyugodtan és önazonosan létezni. Olyan munkát végezni, amit szívből csinálsz. Olyan párkapcsolatban élni, ami megkérdőjelezhetetlenül jó.
gyulai krisztina 01

Szolgáltatások

mentoring

Mentoring Szolgáltatás

Ha elakadtál vagy változtatnod kell. Megtanulsz tudatosan jelen lenni az életedben. 

Tovább –>

STRESS

Stresszkezelés, kommunikáció

Olyan készségeket  sajátíthatsz el, melyek elősegítik a mindennapi stresszhelyzetek és konfliktusok kezelését.

Tovább –>

masszazs szolgaltatas

Body & Mind & Soul

Beszélgetéssel egybekötött masszázs.
Kombinált stresszkezelés a Te problémádhoz.

Tovább –>

egeszseges eletmod scaled

Egészség Coaching

Az egészség coaching az életvezetési coaching kiterjesztése az egészségmegőrzéssel összefüggő kérdésekre.
Tovább –>

no

Nőiesség mesterfokon program

Egy igazán nőies programot dolgoztunk ki, mely abban ad útmutatást Neked, hogyan találd meg nőiességedet..
Tovább –>

kerdojel

Kérdésed van?

Írj Nekem!

kerdesed van

Hogyan segíthetek?

Ismerd meg szolgáltatásaimat!

Rólam mondták

{

Egy olyan utazáson vettem részt Gyulai Kriszta segítségével, amire már régóta nagy szükségem volt. Kitártam a lelkem, és hagytam, hogy lelassítsa körülöttem a világot, hogy megláthassam újra a szépet önmagamban és másokban. Hálás vagyok, hogy megtanított a jelenben élni és nem a múltba vágyni, szembe nézi a démonjaimmal és megküzdeni velük. Magamat újra építve, önömmel most ismerkedem. Nyitottan és bátran szemlélem a világot, és tisztán elfogadok minden apróságot. Köszönöm az utat, amit együtt tettünk meg, és ajánlom mindazoknak, akik elakadtak és csak robog velük a gyorsvonat.

Sz. Gabriella

A legtöbbet a pozitív légkör, az empátia, a diszkréció és a bíztatásod segített. Jó volt, hogy hosszabb távon dolgoztunk együtt a mentor program keretében, volt időm kibeszélni magamból azt, ami nyomott és volt időm a feldolgozásra. Így már könnyen jött a megoldás.

B. Gyula

Podcaston hallottam Krisztát először, és ott azonnal nagyon szimpatikus volt. Elég reménytelennek éreztem az akkori helyzetem. A stressz megkeserítette a mindennapjaimat és nem igazán tudtam semmit se tenni ellene. Ezért úgy voltam vele, nincs vesztenivalóm, így belevágtam. Egyáltalán nem bántam meg, nekem nagyon sok pozitív löketet adott ez a pár hónap. Van még nagyon sok minden, amiben változnom kell, de már ezekkel az útmutatókkal, úgy érzem semmi sem lehetetlen és ezért nagyon hálás vagyok 🙂

Egy 27 éves fiatal hölgy

Nem túl rózsás lelkiállapotban jutottam el Krisztához. Segített, hogy szembe merjek nézni magammal. Ha nem engedtem be az ajtón, akkor kedvesen, de határozottan bejött az ablakon, és erre szükségem volt ahhoz, hogy haladni tudjak azon a göröngyös önismereti úton, amin végig akarok menni. Kérdései és feladatai elgondolkodtattak és sok felismerést hoztak, amik segítenek megoldani a problémáimat.

K. Eszter

Senkit nem tudok megváltoztatni, csak magamat! Önsajnálat vége! Nóra 2.0 indul!

Nóra

Sokat jelentett számomra az önmegismerés, melyet Neked köszönhetek. Nem gondoltam volna, hogy ilyen sok dologgal kapcsolatban nem látok tisztán önmagammal kapcsolatban. Elfogadás, elfogadás, elfogadás.

Rita

„Egy nő harmóniában a szellemével olyan, mint egy folyó. Odamegy, ahová akar, színlelés nélkül és megérkezik a célállomásához. Felkészült arra, hogy önmaga legyen és csak önmaga.” – Maya Angelou. Megérkeztem a saját életembe, hála Neked!

H. Nóra

"Az alkalmak során sok összefüggésre fény derült, ami segített a párkapcsolati és munkahelyi nehézségeim feldolgozásában - még olyan esetben is, ha fájdalmas volt. A legtöbbet az segített, hogy önzetlenül segítettél, nagyon figyeltél a részletekre, rezonáltál azokra a lelki dolgokra is, amikről a legtöbb emberrel nem tudok beszélni."

K. Gergő

"A tanfolyamod fantasztikus volt! Az egyik legfontosabb dolog, ami megérintett az emberekkel való tiszteletteljes, elfogadó kommunikációd. A humorral fűszerezett előadás, nagyban csökkentette az esetleges feszültséget egyes emberekben, amitől hamar megnyíltak. A tréning teljes ideje alatt számomra nem hangzott el olyan dolog, ami haszontalan vagy nem tetsző lett volna. A gyerekek stresszkezelésében tanulási nehézségekben azonnal tudtam hasznosítani a tréningen hallottakat. Ezt a tanfolyamot ajánlanám az összes szülőnek, nagyszülőnek, felnőttgyereknek, és minden munkavállalónak, cégvezetőnek!"

T.B. Angelika

Hírek, megjelenéseim

Kérj időpontot!

Contact Form Demo