Gyulai Krisztina - Egészség és Harmónia
parallax background

Gyulai Krisztina

Stresszmentor és selfness coach

Olyan emberekkel dolgozom, akik a stressz hatására elfelejtették, hogy jó élni. Hogy milyen kipihenten, nyugodtan létezni.

Akik reggelente gyomorgörcsöt kapnak, mikor munkába indulnak vagy ha egy újabb párkapcsolati problémájuk merül fel.

Akik szeretnének tenni a mindennapi stressz ellen, de egyedül nem tudnak megküzdeni vele. Úgy érzik, valami nyomja őket, de nem tudják beazonosítani, mi az. Ezért sokszor feszültek, a stressz akár testi tünetekben is jelentkezik náluk. Fáradtak, nincs energiájuk magukra, robotüzemmódban látják el a gyerekeiket, az otthoni teendőket. Párkapcsolatukra nem jut idő, vagy a munkahelyen nem érnek el sikert. Vagy csak egyszerűen nem találják már önmagukat a saját pörgős életükben.

Nekik segítek kiszállni a negatív spirálból, hogy újra tudjanak aludni, olyan munkát végezzenek, amit szívből csinálnak, olyan párkapcsolatban éljenek, ami megkérdőjelezhetetlenül jó.

Én a stressz teljeskörű kezelésében hiszek. A test, a gondolatok és az érzelmek összehangolása, a testi és mentális stresszkezelés együtt vezet el az egészségesebb, harmonikusabb életmódhoz.

A közös munka végeredményeként ügyfeleim személyre szabott módszereket tanulnak meg, melyek mindennapi használatával visszaállítják a harmóniát önmagukban. Tudatos életmód megteremtésével, önismeretük növelésével, határaik megszabásával, pozitív életszemlélet és másokat elfogadó hozzáállás kialakításával, családi, baráti, munkahelyi konfliktusok és problémák kezelésével tudnak tenni önmagukért, környezetükért, egészségükért.


Tapasztalataim

Több, mint 20 év önismereti munka áll mögöttem.

Tanultam és foglalkoztam buddhizmussal, taoizmussal, keleti filozófiával, energetikával csakúgy, mint nyugati pszichológiával, agykontrollal, kommunikációval, NLP, Mindfulness, életvezetési és stresszkezelési módszerekkel.

Gyakorlati oldalról is sok mindent megtapasztaltam: dolgoztam multinál, kisvállalatnál. Nemzetközi és magyar cégnél. Voltam asszisztens, és voltam ügyfélkapcsolati igazgató. Dolgoztam napi 12 órákat és volt, mikor kiégtem és egy évig nem dolgoztam és HTB lettem. Vesztettem el pár év alatt 3 szeretett családtagot, s adhattam életet is. Voltam évekig Gyesen, és azt is tudom, milyen két gyermek mellett munkavállalóként is megfelelni. Volt, hogy elbocsátottak és volt, hogy több helyről kapkodtak utánam. Voltam alkalmazott és vállalkozó. Fix és kötetlen munkaidős. Férjezett és elvált. Otthont és talajt elveszítő, majd otthont újrateremtő. A problémáival magányosan küzdő és újra bízni tudó, társra találó. Beteg és egészséges. Biztos és bizonytalan. Barátokat elveszítő és új barátokra lelő.

Végzettségeim


  • Egészség- és életvezetési coach
  • Okleveles WÉK® facilitátor
  • Gyógymasszőr
  • Közgazdász
Én ezt a tudást és tapasztalatot viszem magammal minden coaching, mentoring és stresszkezelési folyamatba, miközben csak Rád figyelek.

Alapelveim

A munkamódszerem nem minősül sem gyógyító, sem terápiás tevékenységnek.

Munkámat a coaching/mentoring kompetenciahatárain belül végzem, így amennyiben ezen túlmutató témával érkezel, a megfelelő szakemberhez foglak irányítani.

Együttműködő partnereim között orvos, pszichológus, pszichoterapeuta, mentálhigiénés szakértő, családterapeuta, gyógytornász, mozgásterapeuta, természetgyógyász, kineziológus és egyéb segítő szakemberek vannak, biztos, hogy nem maradsz segítség nélkül.

Munkámat titoktartási kötelezettség mellett végzem.

A közös munka feltétele, hogy Te magad akard a változást és ezért hajlandó legyél tenni.

Rendszeresen járok szupervízióra, szakmai továbbképzésekre és tagja vagyok az Európai Mentoring és Coaching Szervezet Magyarországi Egyesületének.

parallax background
KAPCSOLAT

info@egeszsegesharmonia.hu
+36 30 914 26 61

Kérj időpontot