Mentoring - Egészség és Harmónia
parallax background

Mentoring

Főként olyan emberek keresnek meg, akik kívülről teljesen nyugodtnak tűnnek, a stressz belülről falja fel őket. Folyamatos nyomás alatt élnek és sajnos már csak akkor jönnek, amikor valami összeomlott az életükben: a munkahelyükön és/vagy a magánéletükben. S nem tudják, merre, hogyan tovább, mert soha nem mutatta meg nekik senki. Vagy épp tudják, mit kéne tenniük, de valamiért nem lépik meg. Elfáradnak, egyedül maradnak a problémájukkal. Majd hosszú idő alatt felörlődnek.

Mikor gyere?

  • Ha úgy érzed, nem a helyeden vagy, eltévedtél, elakadtál, elvesztél, szenvedsz, nyomaszt vagy épp túlpörget a stressz, amiben élsz.
  • Ha úgy érzed, hogy váltanod / változtatnod kell, de nem tudod, merre indulj, hogyan fogj hozzá, mert soha senki nem adott hozzá eszközöket.
  • Ha nem tudod pontosan, mi a baj és jól jöhet valaki, aki tükröt tart.
  • Ha szeretnél időben korrigálni, hogy a célod felé haladj, de nem megy egyedül.

Mi fog történni?


Először beazonosítjuk a stresszforrásod, a konkrét helyzeteden keresztül feltérképezzük, valójában mi okozza Nálad a stresszt. Megnézzük, milyen megküzdési stratégiáid, milyen működési mechanizmusaid vannak stresszhelyzetben. 360 fokban körbejárjuk a problémád, majd megfogalmazol egy pozitív, konkrét célt. Ehhez megnézzük milyen út vezet, hogyan fogod megvalósítani és ehhez mely erőforrásaid tudod hasznosítani. A 3 hónapos együttműködés végére meglátod a mélyebb összefüggéseket, megismered és megérted önmagad annyira, hogy visszatalálj a testi-lelki-mentális egyensúlyi állapotodhoz. Megtanulsz tudatosan jelen lenni az életedben. S közben eszközöket kapsz, módszereket sajátítasz el, amivel megtanulod a stresszt kezelni, hogy újra a kezedbe vehesd az irányítást a saját életed felett.

De addig is, amíg ez végbemegy, ott vagyok Veled és támogatlak.

parallax background
KAPCSOLAT

info@egeszsegesharmonia.hu
+36 30 914 26 61

Kérj időpontot