Body & Mind & Soul csomag

Body & Mind & Soul csomag

egeszseg es harmonia logo appletouch Én a stressz kapcsán is a teljeskörű kezelésben hiszek, a mentális technikák mellett ugyanolyan fontosnak tartom a test relaxálását, feszültségcsökkentését is. Értem ezalatt a relaxációs- és légzéstechnikákat, nyújtógyakorlatokat, jógát, vezetett relaxációt. Ám okleveles gyógymasszőrként elsősorban a masszázst.

egeszseg es harmonia logo appletouch A stressz okozta izomfeszülésre, vérnyomásemelkedésre, fokozott szívműködésre egyaránt jó hatással van a masszázs. Segít helyreállítani a vegetatív idegrendszer egyensúlyát, gyorsítja a felhalmozódott méreganyagok ürülését, optimalizálja a légzést és pulzusfrekvenciát, oldja az izomletapadásokat, javítja a szervezet fizikai és pszichés állapotát. A vér- és nyirokkeringés fokozásával növeli a kötőszövet oxigén- és tápanyagellátását is, így lassítja annak öregedési folyamatát.

masszazs kep
'
body mind soul

A masszázs pozitív hatással van a hormonális rendszerre és fájdalomcsillapító hatása is van. Az orvos nemcsak mozgásszervi betegségek és rehabilitáció esetén javasolhat gyógymasszázst, hanem krónikus légúti betegségek, vénás keringési zavarok, bizonyos emésztési problémák esetén is, mely utóbbi tünetet okozhatja stressz is.

Relaxálásra a legjobb az aromaterápiás masszázs, méregtelenítésre a mézes masszázs, ha pedig feszes bőrre vágysz vagy a plusz kilók miatt aggódsz, sokat segíthet egy cellulit kezelés.

A masszázs összeségében javítja a szervezet fizikai és pszichés állapotát, egészségmegőrzésre, prevencióra egyaránt ajánlott.

A test, a gondolatok és az érzelmek összehangolása, a testi és mentális stresszkezelés együtt vezet el az egészségesebb, harmonikusabb életmódhoz.

Ha alkalmanként szeretnél igénybe venni egy ilyen kombinált kezelést, akkor a Body&Mind&Soul csomag Neked szól!

A csomag tartalma:

egeszseg es harmonia logo appletouch 1,5 órás beszélgetés az életedben épp jelenlévő stresszről, Rólad, a megélésedről és a lehetőségeidről. A mini coaching keretében garantált a relax hangulat, a pozitív irányvétel és a feltöltődés!

egeszseg es harmonia logo appletouch 1,5 órás masszázs a beszélgetést követően. A Te problémádhoz, állapotodhoz és célkitűzésedhez igazított kezelést kapod, az alábbiak közül választhatsz:

  • relaxáló, feszültségoldó masszázs
  • aromaterápiás masszázs
  • regeneráló masszázs
  • frissítő, teljesítményfokozó masszázs
  • méregtelenítő mézes masszázs
  • cellulit kezelés

Body&Mind&Soul csomag (3 óra): 30.000 Ft

Masszázs (60 perc): 12.000 Ft
Masszázs (90 perc): 15.000 Ft

"

Kérj időpontot

Contact Form Demo