Mentoring

Főként olyan emberek keresnek meg, akik kívülről teljesen nyugodtnak tűnnek, a stressz belülről falja fel őket. Folyamatos nyomás alatt élnek és sajnos már csak akkor jönnek, amikor valami összeomlott az életükben: a munkahelyükön és/vagy a magánéletükben. S nem tudják, merre, hogyan tovább, mert soha nem mutatta meg nekik senki. Vagy épp tudják, mit kéne tenniük, de valamiért nem lépik meg. Elfáradnak, egyedül maradnak a problémájukkal. Majd hosszú idő alatt felörlődnek.

 

Mikor gyere a mentoringra?

 • Ha úgy érzed, nem a helyeden vagy, eltévedtél, elakadtál, elvesztél, szenvedsz, nyomaszt vagy épp túlpörget a stressz, amiben élsz.
 • Ha úgy érzed, hogy váltanod / változtatnod kell, de nem tudod, merre indulj, hogyan fogj hozzá, mert soha senki nem adott hozzá eszközöket.
 • Ha nem tudod pontosan, mi a baj és jól jöhet valaki, aki tükröt tart.
 • Ha szeretnél időben korrigálni, hogy a célod felé haladj, de nem megy egyedül.
mentoring kep

 

Mikor nem tudunk együtt dolgozni?

 

  • ha pánikrohamaid vannak
  • ha szorongással, depresszióval küzdesz
  • ha pszichoterápiára jársz
  • ha az elakadásod múltbéli okait szeretnéd feltárni
  • ha nem vagy benne biztos, hogy változtatni akarsz
tervezes2 1

 

Mi fog történni?

 

egeszseg es harmonia logo appletouch A mentoring folyamatának első lépéseként beazonosítjuk a stresszforrásod, a konkrét helyzeteden keresztül feltérképezzük, valójában mi okozza Nálad a stresszt.

egeszseg es harmonia logo appletouch Megnézzük, milyen megküzdési stratégiáid, milyen működési mechanizmusaid vannak stresszhelyzetben. 360 fokban körbejárjuk a problémád, majd megfogalmazol egy pozitív, konkrét célt.

egeszseg es harmonia logo appletouch Ehhez megnézzük milyen út vezet, hogyan fogod megvalósítani és ehhez mely erőforrásaid tudod hasznosítani. Az együttműködés végére meglátod a mélyebb összefüggéseket, megismered és megérted önmagad annyira, hogy visszatalálj a testi-lelki-mentális egyensúlyi állapotodhoz.

egeszseg es harmonia logo appletouch Megtanulsz tudatosan jelen lenni az életedben. S közben eszközöket kapsz, módszereket sajátítasz el, amivel megtanulod a stresszt kezelni, hogy újra a kezedbe vehesd az irányítást a saját életed felett.

De addig is, amíg ez végbemegy, ott vagyok Veled és támogatlak.

Bevezető konzultáció (60 perc): 15.000.- Ft

Itt átbeszéljük a pontos céljaid, prioritásaid, erősségeid és személyre szabott akciótervet készítünk, amivel eljuthatsz a megoldásig.

Kérj időpontot

Mentoring

A coaching során alkalmazott konzultáció nem minősül pszichoterápiának, gyógyításnak és az orvosi kezelést, ellátást nem helyettesítik, valamint nem azonos a pszichológussal folytatott terápiával. A coaching folyamat mentálisan egészséges emberek személyes és szakmai hatékonyságának fejlesztésére szolgál.