Gyulai Krisztina

 

Stresszmentor és selfness coach

Olyan emberekkel dolgozom, akik a stressz hatására elfelejtették, hogy jó élni. Hogy milyen kipihenten, nyugodtan létezni.

Akik reggelente gyomorgörcsöt kapnak, mikor munkába indulnak vagy ha egy újabb párkapcsolati problémájuk merül fel.

Akik szeretnének tenni a mindennapi stressz ellen, de egyedül nem tudnak megküzdeni vele. Úgy érzik, valami nyomja őket, de nem tudják beazonosítani, mi az. Ezért sokszor feszültek, a stressz akár testi tünetekben is jelentkezik náluk. Fáradtak, nincs energiájuk magukra, robotüzemmódban látják el a gyerekeiket, az otthoni teendőket. Párkapcsolatukra nem jut idő, vagy a munkahelyen nem érnek el sikert. Vagy csak egyszerűen nem találják már önmagukat a saját pörgős életükben.

Nekik segítek kiszállni a negatív spirálból, hogy újra tudjanak aludni, olyan munkát végezzenek, amit szívből csinálnak, olyan párkapcsolatban éljenek, ami megkérdőjelezhetetlenül jó.

 

Én a stressz teljeskörű kezelésében hiszek. A test, a gondolatok és az érzelmek összehangolása, a testi és mentális stresszkezelés együtt vezet el az egészségesebb, harmonikusabb életmódhoz.

A közös munka végeredményeként ügyfeleim személyre szabott módszereket tanulnak meg, melyek mindennapi használatával visszaállítják a harmóniát önmagukban. Tudatos életmód megteremtésével, önismeretük növelésével, határaik megszabásával, pozitív életszemlélet és másokat elfogadó hozzáállás kialakításával, családi, baráti, munkahelyi konfliktusok és problémák kezelésével tudnak tenni önmagukért, környezetükért, egészségükért.

Gyulai Krisztina

Tapasztalataim

 

Több, mint 20 év önismereti munka áll mögöttem.

 

egeszseg es harmonia logo appletouch Tanultam és foglalkoztam buddhizmussal, taoizmussal, keleti filozófiával, energetikával csakúgy, mint nyugati pszichológiával, agykontrollal, kommunikációval, NLP, Mindfulness, életvezetési és stresszkezelési módszerekkel.

egeszseg es harmonia logo appletouch Gyakorlati oldalról is sok mindent megtapasztaltam: dolgoztam multinál, kisvállalatnál. Nemzetközi és magyar cégnél. Voltam asszisztens, és voltam ügyfélkapcsolati igazgató. Dolgoztam napi 12 órákat és volt, mikor kiégtem és egy évig nem dolgoztam és HTB lettem. Vesztettem el pár év alatt 3 szeretett családtagot, s adhattam életet is.

egeszseg es harmonia logo appletouch Voltam évekig Gyesen, és azt is tudom, milyen két gyermek mellett munkavállalóként is megfelelni. Volt, hogy elbocsátottak és volt, hogy több helyről kapkodtak utánam. Voltam alkalmazott és vállalkozó. Fix és kötetlen munkaidős.

egeszseg es harmonia logo appletouch Férjezett és elvált. Otthont és talajt elveszítő, majd otthont újrateremtő. A problémáival magányosan küzdő és újra bízni tudó, társra találó. Beteg és egészséges. Biztos és bizonytalan. Barátokat elveszítő és új barátokra lelő.

Én ezt a tudást és tapasztalatot viszem magammal minden coaching, mentoring és stresszkezelési folyamatba, miközben csak Rád figyelek.

 

Végzettségeim

 

  • Egészség- és életvezetési coach (Senior Practitioner)
  • Okleveles WÉK® facilitátor
  • Gyógymasszőr
  • NLP Practitioner
  • Közgazdász

 

Alapelveim

 

egeszseg es harmonia logo appletouch A munkamódszerem nem minősül sem gyógyító, sem terápiás tevékenységnek.

egeszseg es harmonia logo appletouch Munkámat a coaching/mentoring kompetenciahatárain belül végzem, így amennyiben ezen túlmutató témával érkezel, a megfelelő szakemberhez foglak irányítani.

egeszseg es harmonia logo appletouch Együttműködő partnereim között orvos, pszichológus, pszichoterapeuta, mentálhigiénés szakértő, családterapeuta, gyógytornász, mozgásterapeuta, természetgyógyász, kineziológus és egyéb segítő szakemberek vannak, biztos, hogy nem maradsz segítség nélkül.

Munkámat titoktartási kötelezettség mellett végzem.

egeszseg es harmonia logo appletouch A közös munka feltétele, hogy Te magad akard a változást és ezért hajlandó legyél tenni.

egeszseg es harmonia logo appletouch Rendszeresen járok szupervízióra, szakmai továbbképzésekre és tagja vagyok az Európai Mentoring és Coaching Szervezet Magyarországi Egyesületének.

Rólam mondták

{

Krisztinával 2019-ben kezdtünk el együttműködni. Első alkalommal a cégünknél rendezett Egészségnapon mint egészség és life coach vett részt. Ezt követően 2021-ben Munkavállalói napunkra hívtuk őt meg, hogy munkatársainkkal konzultáljon. Mindkét alkalommal – ahol a vezetőség célkitűzése az volt, hogy a munkavállalóink mentális és testi egészségük megőrzéséhez támogatást kapjanak – pozitív visszajelzés érkezett kollégáinktól: Krisztina személyisége, segítőkészsége és szaktudása hozzájárult ahhoz, hogy munkatársaink az adott problémáikat más megvilágításban lássák meg, új megközelítéssel kezeljék azokat, a megoldásukhoz vezető utat megtalálják. Emellett Krisztinát többször felkértük olyan egyéni stresszkezelő és asszertív kommunikációs konzultációkra, ahol kifejezetten egyes kollégák támogatása volt a célunk. Érintett munkavállalóink és közvetlen feletteseik is pozitív változásokról számoltak be az üléseket követően, a kommunikáció gördülékenyebbé vált, a személyes hatékonyság növekedett.

ALPIQ Csepeli Szolgáltató Kft.

A tanfolyamod fantasztikus volt! Az egyik legfontosabb dolog, ami megérintett az emberekkel való tiszteletteljes, elfogadó kommunikációd. A humorral fűszerezett előadás, nagyban csökkentette az esetleges feszültséget egyes emberekben, amitől hamar megnyíltak. A tréning teljes ideje alatt számomra nem hangzott el olyan dolog, ami haszontalan vagy nem tetsző lett volna. A gyerekek stresszkezelésében tanulási nehézségekben azonnal tudtam hasznosítani a tréningen hallottakat. Ezt a tanfolyamot ajánlanám az összes szülőnek, nagyszülőnek, felnőttgyereknek, és minden munkavállalónak, cégvezetőnek!

T.B. Angelika

Az alkalmak során sok összefüggésre fény derült, ami segített a párkapcsolati és munkahelyi nehézségeim feldolgozásában - még olyan esetben is, ha fájdalmas volt. A legtöbbet az segített, hogy önzetlenül segítettél, nagyon figyeltél a részletekre, rezonáltál azokra a lelki dolgokra is, amikről a legtöbb emberrel nem tudok beszélni.

K. Gergő

Nagyon élveztem a Krisztával töltött közös munkát, olyan hasznos technikákat és módszereket tanultam meg, amelyeket nem csak a munkám során, hanem a magánéletemben is jól tudok majd hasznosítani a jövőben. A közös megbeszélések arra is jó alkalmat nyújtottak, hogy jobban megismerjem önmagamat, a cselekedeteim mozgatórugóját és ennek a tudásnak a birtokában stresszmentesebben és hatékonyabban tudjam ellátni a feladataimat.

K. Attila

Kriszta nagyon kedves, emberszerető és figyelmes hallgató, aki a kérdéseivel rá tud ébreszteni arra, hogy érdemes más szemszögből is végiggondolni a dolgaimat, elakadásaimat. Próbálja minél alaposabban megismerni a helyzetet, kérdez, elemez. Ad feladatokat, amik mentén elkezdek gondolkozni a problémámon vagy saját magamon és így léphetek előre. Nem kertel feltenni azt a kérdést, ami elvezet egy “ahhaaa!” pillanathoz, ami persze újabb kérdésekhez vezet, de mindenképpen előre visz.

Sz. Barna

Békés dinamizmus. Ezzel jellemezném Krisztát. A tanításai nem elvárások, hanem a tapasztalat és a szeretet összekészített útravalói. Mások kérdéseire nem a saját életének válaszait adja, hanem a kérdezőt kíséri az úton. Jól és jót kérdez, amikor szükségét érzi. A nehézségek nem eltántorítják, hanem azokból is tanul és fejlődik.

H. Zsófia

Én Krisztát évekkel ezelőtt magánéleti elakadással, mélyponttal kapcsolatban kerestem meg. Nem tudtam lezárni az előző kapcsolatomat és ez megakadályozta, hogy nyissak egy új felé. Ennek a helyzetnek a megértésében, feldolgozásában és a továbblépésben kaptam tőle segítséget. Később voltam nála konfliktuskezelési tréningen is, ami szintén egy nagyon jól összerakott szeminárium volt, és így kaptam tőle egy remek eszköztárat az életnek erre a területére is.

Sz. Ákos

Kriszta kiválóan képzett, szakmai ismeretekkel bőven rendelkező coach. Támogatóan, felkészülten foglalkozott velem, éreztetve azt, hogy ez az idő csak rólam szól, ami az önbecsülésen kívül, hitet is adott. Eközben folyamatosan, szinte észrevétlenül értelmezhetővé teszi az összefüggéseket, önálló változás része és segítsége. Kiegyensúlyozottsága, természetes kedvessége, vidám természete is kerekké teszi hiteles munkáját.

K. Helga

Kriszta maximálisan felkészült, nagyon motiváló és segítőkész. Kihozta belőlem a maximumot, rávilágított az értékeimre és olyan önbizalmat kaptam tőle, amivel meg mertem tenni, hogy 10 év után otthagyjam a számomra már nem motiváló munkahelyemet. Minden szituációban volt egy megfelelő kérdése. Ezzel olyan dolgokra és összefüggésekre világított rá, amelyekre korábban nem gondoltam. Segített nekem, hogy választ kapjak a bennem mélyen rejlő kérdésekre, illetve segített rávilágítani a valóban fontos dolgokra.

S. Anikó

Egy olyan utazáson vettem részt Gyulai Kriszta segítségével, amire már régóta nagy szükségem volt. Kitártam a lelkem, és hagytam, hogy lelassítsa körülöttem a világot, hogy megláthassam újra a szépet önmagamban és másokban. Hálás vagyok, hogy megtanított a jelenben élni és nem a múltba vágyni, szembe nézi a démonjaimmal és megküzdeni velük. Magamat újra építve, önömmel most ismerkedem. Nyitottan és bátran szemlélem a világot, és tisztán elfogadok minden apróságot. Köszönöm az utat, amit együtt tettünk meg, és ajánlom mindazoknak, akik elakadtak és csak robog velük a gyorsvonat.

Sz. Gabriella

„Egy nő harmóniában a szellemével olyan, mint egy folyó. Odamegy, ahová akar, színlelés nélkül és megérkezik a célállomásához. Felkészült arra, hogy önmaga legyen és csak önmaga.” – Maya Angelou. Megérkeztem a saját életembe, hála Neked!

H. Nóra

Sokat jelentett számomra az önmegismerés, melyet Neked köszönhetek. Nem gondoltam volna, hogy ilyen sok dologgal kapcsolatban nem látok tisztán önmagammal kapcsolatban. Elfogadás, elfogadás, elfogadás.

Rita

Senkit nem tudok megváltoztatni, csak magamat! Önsajnálat vége! Nóra 2.0 indul!

Nóra

A legtöbbet a pozitív légkör, az empátia, a diszkréció és a bíztatásod segített. Jó volt, hogy hosszabb távon dolgoztunk együtt a mentor program keretében, volt időm kibeszélni magamból azt, ami nyomott és volt időm a feldolgozásra. Így már könnyen jött a megoldás.

B. Gyula

Nem túl rózsás lelkiállapotban jutottam el Krisztához. Segített, hogy szembe merjek nézni magammal. Ha nem engedtem be az ajtón, akkor kedvesen, de határozottan bejött az ablakon, és erre szükségem volt ahhoz, hogy haladni tudjak azon a göröngyös önismereti úton, amin végig akarok menni. Kérdései és feladatai elgondolkodtattak és sok felismerést hoztak, amik segítenek megoldani a problémáimat.

K. Eszter

Podcaston hallottam Krisztát először, és ott azonnal nagyon szimpatikus volt. Elég reménytelennek éreztem az akkori helyzetem. A stressz megkeserítette a mindennapjaimat és nem igazán tudtam semmit se tenni ellene. Ezért úgy voltam vele, nincs vesztenivalóm, így belevágtam. Egyáltalán nem bántam meg, nekem nagyon sok pozitív löketet adott ez a pár hónap. Van még nagyon sok minden, amiben változnom kell, de már ezekkel az útmutatókkal, úgy érzem semmi sem lehetetlen és ezért nagyon hálás vagyok 🙂

Egy 27 éves fiatal hölgy

A közös beszélgetések során megtanultam, milyen önálló és igazán megfontolt döntéseket hozni. Rájöttem, ki vagyok és mit akarok az élettől. Azóta ezzel a gondolattal élem a hétköznapjaimat. Ezért sosem lehetek elég hálás! ❤️🙏🏻

Zsóka

Számomra ez a folyamat a legnagyobb támaszom és segítségem volt egy olyan élethelyzetben, amiben az életem alapjait jelentő értékrendszert és jövőképet kellett újraformálni és átértékelni. Nagyon sokat köszönhetek a Mentortól- Krisztától- kapott folyamatos és szeretetteljes figyelemnek.

Adrienn