Nőiesség Mesterfokon program

Stílustanácsadás és Coaching Nőknek

Nőiesség Mesterfokon program

Stílustanácsadás és Coaching Nőknek

A Nőiesség Mentorcsomag pontosan Neked szól, ha úgy érzed, ideje felfedezned a benned rejlő erőt, magabiztosságot és sikert. Ez a program lépésről lépésre vezet végig azon az úton, ahol megismerheted és megmutathatod igazi Nőiességedet a magán és a szakmai életedben egyaránt, s mindezt anélkül, hogy feladnád önmagad vagy kompromisszumot kötnél az értékeid tekintetében.

logo noiessegmentorcsomag FINAL

A Mentorcsomag egy Alapozó modullal indul, amit minden esetben szükséges igénybe venned, hiszen itt történik a feltérképezés és felmérés, az alapok tisztázása és a lehetséges további irányok, célok meghatározása.

Az Alapozó modul biztosítja számodra azt a tudást és önismeretet, amelyre építve személyre szabottan válogathatod össze a továbbiakban azokat a modulokat, amelyek leginkább hozzád passzolnak. 

A 100%-ban Rád szabott modulok segítségével:

  • Elérhető céljaid lesznek és konkrét terved a megvalósításhoz.
  • Tudni fogod, hogyan légy önazonos és hogyan hozd összhangba személyiséged a vállalkozásod céljaival. 
  • Megismered természetes adottságaidat (színtípus, alkat, bőrtípus), melyekre építve tudatosan, gyorsan, könnyedén tudsz a mindennapokban támaszkodni, akár a reggeli készülődésről, akár egy üzleti tárgyalásról, esetleg jótékonysági bálról van szó. 
  • A színtípusod ismeretével vagy az optimális hajszíned megtalálásával, akár a színtípus szerinti sminkeléssel rengeteg dilemmától és túlvásárlástól kíméled meg magad, ráadásul a fenntarthatóságban is nagyobb részt vállalhatsz.  
  • Olyan széleskörű tudással rendelkezel majd, melyek szinergiája közelebb visz önmagadhoz, belső világod, motivációd, képességeid és tehetséged harmóniába kerül külsőddel és az arculatod elemeivel (logo, weboldal színei, öltözködés, smink színek, stílus, social media oldalak, üzleti megjelenés).

A Nőiesség Mentorcsomag azoknak a nőknek készült, akik magabiztosan és sikeresen szeretnék megélni nőiességüket, miközben teljes összhangban vannak önmagukkal és a világgal. Ha Te is közéjük szeretnél tartozni, csatlakozz hozzánk, és tedd meg az első lépéseket önmagad felfedezése felé!

gyulai krisztina 01

Coaching: belső változás, ami kifelé sugárzik

mentoir

Stílustanácsadás: változás külső eszközökkel, ami befelé hat

Modulok:

Alapozó modul

Az első és legfontosabb lépés a programunkban az Alapozó modul elvégzése, amely elengedhetetlen a továbblépéshez. Az alapok elsajátítása után személyre szabott támogatást nyújtunk a további modulok kiválasztásához, azokhoz, amelyek leginkább tükrözik céljaidat és igényeidet. Egyetlen modult is választhatsz, akár többet is ötvözhetsz, hogy személyre szabottan alakíthasd a tanulási útvonaladat.

Csomagajánlatunk:

Amennyiben úgy döntesz, hogy egy csomagban mind az 5 modult megvásárolod, nemcsak 15%-kal kedvezőbb áron juthatsz hozzájuk, de ráadásul még különleges extra ajándékokat is biztosítunk számodra, hogy az átalakulásod még teljesebb legyen!

Ez a csomagajánlat egy modul értékével egyenlő megtakarítást jelent számodra, mintha egy teljes modult ajándékba kapnál!

Az ajándék bónusz programok:

+ Egy személyre szabott personal shopping élmény Szilvivel az Aréna plázában, ahol 1,5 óra alatt a tökéletes smink és ruhakombinációk felkutatására kerül sor.

+ Egy pihentető relaxáló masszázs vagy egy személyre szabott relax technika elsajátítása Krisztával szintén 1,5 órás időtartamban, hogy a hétköznapokban is megőrizhesd a harmóniát és az egyensúlyt. 

Az 5 modul együttes ára: 400.000.- Ft

5 csomag együttes megvásárlása esetén:
340.000.- Ft + az ajándék szolgáltatások

Kiegészítő modulok:

Ez a kínálat egyedülálló lehetőséget nyújt arra, hogy teljeskörűen megújulj, miközben hozzájárulunk az önbizalmad és sikerességed növekedéséhez.

Most rajtad a sor! Ha készen állsz arra, hogy felfedezd és kiteljesítsd a benned rejlő lehetőségeket, a Nőiesség Mentorcsomag egy olyan útitárs lehet ezen az úton, ami nem csupán a személyes fejlődésedet és szakmai előmeneteledet támogatja, hanem segít mélyebben megismerni önmagadat is.

Ne várj tovább, csatlakozz hozzánk még ma, és kezdd el álmaid megvalósítását!
Önmagad felfedezése és a siker útja csak egy döntésnyire van tőled. Vágjunk belele együtt ebbe az inspiráló utazásba!

Kattints a regisztrációhoz:

Contact Form Demo