Nőiesség Mesterfokon program

Stílustanácsadás és Coaching Nőknek

Nőiesség Mesterfokon program

Stílustanácsadás és Coaching Nőknek

JELENTKEZÉS

Contact Form Demo

Te hogy vagy a nőiességed megélésével és kifejezésével?

 

Gyakran érzed azt,

? hogy mindenhol a maximumot kell hoznod nőként?

? hogy szeretnél tökéletes nő, anya, feleség, társ, munkavállaló, barátnő lenni?

? hogy nemcsak a külső elvárások magasak, hanem a saját magadnak felállított mérce is az?

? S hol vagy Te az egészben – mint Nő?

Ha elindulnál egy izgalmas utazáson a nőiességed felfedezésében, akkor a Nőiesség Mesterfokon program a Tiéd!

gyulai krisztina 01

Coaching: belső változás, ami kifelé sugárzik

mentoir

Stílustanácsadás: változás külső eszközökkel, ami befelé hat

Egy igazán nőies programot dolgoztunk ki, mely abban ad útmutatást Neked, hogyan találd meg nőiességedet, megkeressük az esetleges elakadásokat, irányt mutatunk, hogyan tudod ezeket a Rád szabott megoldásokat jól alkalmazni.

A külső és belső változás kéz a kézben jár, hiszünk benne, hogy a kétféle támogatás szinergiát hoz létre és sokkal nagyobb hatékonysággal tud Téged emelni.

A külső változásban Szalai Szilvia Színtanácsadó – Beauty Coach, a belső változásban pedig én, mint Selfness Coach leszek segítségedre.

    • Egy fantasztikus program, amelyben a coaching segít a saját női erődre rátalálni, irányt mutat a nőiességed megéléséhez és megadja a szükséges önbizalmat a külsőd megújításához is.
    • A színtanácsadás révén útmutatót kapsz a színek és az egyedi stílusod kialakításához és fejlesztéséhez.

A konzultációk alatt segítünk felkutatni az esetleges elakadásokat és javaslatokat teszünk, hogyan lehet az egyénre szabott megoldásokat jól alkalmazni.

A mai nőknek rengeteg helyen és szerepben kell megfelelniük, holott lehetetlen mindenhol 100 százalékos teljesítményt nyújtani. Ez rengeteg kérdést vet fel bennünk és sokszor stresszforrássá is válik.

Engem sokan keresnek meg belső elakadásokkal, gyakran fogalmazódnak meg a coaching üléseken nőiességgel kapcsolatos vágyak és célok. Szilvire sokszor tekintenek külső változtatóként, holott hozzá szintén valamilyen érzelmi motiváció hoz el valakit. Nyilvánvaló, hogy a külsőnk és a lelkiállapotunk nem választhatóak szét egymástól. Nincs olyan, hogy az egyik rendben van, a másik pedig nem. A külsőnk és az érzéseink kölcsönhatásban vannak. Ezért született meg az a közös projektünk.

"

Mi történik majd, ha eljössz?

Először átbeszéljük azokat a kihívásaid, amikkel érkezel. Ez lehet nőiességgel kapcsolatos, de akár önismereti, párkapcsolati és kommunikációs téma is. Ezután megfogalmazol egy konkrét célt, és megtervezzük, hogy ennek megvalósításához milyen út vezet, és mely erőforrásaidra támaszkodva, hogyan fogod pontosan megvalósítani a célod.

Ezt követően Szilvivel színes kendőkkel meghatározzátok a színtípust, majd rúzsokat próbáltok, póthajak segítségével optimális hajszínt és megfelelő kiegészítőket választotok. Közben persze szó esik a színekhez fűződő viszonyodról, az önkifejezésről, megvitatjátok a stílussal és frizurával kapcsolatos kérdéseid, azt, hogy milyen stíluskorszakokat éltél meg korábban és azt is, mit jelent számodra a nőiesség.

A coaching ülés során megfogalmazott, új dimenzióba emelt nőiességhez fűződő viszonyod rögtön látványossá is válik a konzultáció végére!

no2
no3

A Nőiesség Mesterfokon csomag Neked szól, ha:

egeszseg es harmonia logo appletouch felfedeznéd magadban a nőt

egeszseg es harmonia logo appletouch újraértékelnéd a nőiességhez fűződő viszonyod

egeszseg es harmonia logo appletouch szeretnél változtatni, megújulni, magadra találni

egeszseg es harmonia logo appletouch jól jönne némi támpont az újrakezdéshez

egeszseg es harmonia logo appletouch feltöltődnél, hogy ragyoghass

egeszseg es harmonia logo appletouch szeretnéd Nőies Nőnek érezni magad

egeszseg es harmonia logo appletouch szeretnél Te lenni végre a fókuszban

egeszseg es harmonia logo appletouch szeretnéd tudni, mely színek, árnyalatok mellett a legüdébb az arcod, melyik hajszín számodra az optimális, milyen rúzs áll a legjobban.

"

A program 180 perces: 90 perc Coaching + 90 perc Színtanácsadás

A mentoring egy hosszabb távú folyamat, melynek első állomása lehet a csomag, de van lehetőséged a folytatásra akár komplexen, akár külön is.

Helyszín: Open Showroom, Budapest V. kerület, Nyáry Pál utca 5.

A 180 perces csomag ára: 48.000.- Ft

Jelentkezni a felső űrlap segítségével tudsz!