💚Végre valóra vált az az álmom, hogy részese legyek egy olyan szakmai kezdeményezésnek, amiben olyan szakemberek vesznek részt, akiknek a legfontosabb a segítő hivatásukban: az ember. Az ember, aki szeretné a maga egész-ségét megőrizni, helyreállítani, a lehető legtöbb oldalról támogatni. S ezért hajlandó tenni, ha kell, változni, vagy változtatni. Mi pedig úgy tudunk ehhez hozzájárulni, hogy lehetőséget teremtünk arra, hogy egy helyen egy egész csapat álljon rendelkezésre a szaktudásával, támogatásával azért, hogy aki hozzánk fordul, egészében: testileg, lelkileg, mentálisan jól legyen.

👉Ha kíváncsi vagy ránk, gyere el és ismerj meg minket 2023. október 29-én a Lurdy Házban, a Holisztikus egészségnapon!!!

👉Ha érdekel, hogyan őrizheted meg fizikai és mentális egészséged, felmérnéd, milyen állapotban vagy most és tudni szeretnéd, mit tehetsz azért, hogy fenntartsd és komplexen támogasd vagy akár visszanyerd az egészséged, mindenképp gyere el!

Amiről szó lesz:

Hogyan fejlesztheted holisztikusan az egészséged?
Mit tudsz tenni preventív és proaktív módon egészséged megőrzése érdekében?
Hogyan juthatsz el a megfelelő szakemberekhez és szolgáltatásokhoz könnyen, egy helyen ezzel időt, pénzt és energiát nyerve?
Miként kaphatsz személyre szabott állapotfelmérést és útvonaltervet az egészséged megőrzéséhez?
👉Bemutatkozik a WellMyLife szakmai csapat, és akiktől már a helyszínen is kérdezhetsz:

📌Kardos Tímea – WellMyLife szakmai szerveződés alapítója, vezetője, EEG – Biofeedback Tréner és Szupervízor, (Magyar Analitikus Neurofeedback és Biofeedback Társaság), Health Care Manager, Egészségügyi Szervező -Egészségturizmus specifikáció, Fitoterápia szakvizsga előtt álló Természetgyógyász hallgató.

📌Német Réka – WellMyLife szakember, kiemelt wellness/selfness tanácsadó, politológus

📌Süveg Anita Viola – WellMyLife szakember, pedagógus, gyógypedagógus, neurofeedback tréner, mozgásterapeuta, ADHD és autista gyermekek komplex mozgás- és kognitív vizsgálata, és fejlesztése, biokommunikációs állapotfelmérések.

📌Spanics Dóra – WellMyLife szakember, self-love tréner, mozgásfejlesztő – stretching, tudatos, intuitív, táplálkozás fejlesztés, ThetaHealing Konzulens és Tréner.

📌Gyulai Krisztina – WellMyLife szakember, Stresszmentor és selfness coach, Egészség- és életvezetési coach, Okleveles WÉK ® facilitátor, Gyógymasszőr, Közgazdász

💚Nem mellesleg előadást tart még a Dalai Láma orvosa, dr. Dorjee Rapten Neshar a holisztikus gyógymódokról, tibeti orvoslásról.

💚Lesz még szó jógáról, meditációról, és a 21. századi gyermekek hatékony fejlesztésének lehetőségeiről (figyelemzavar, hiperaktivitás, tanulási nehézségek, koncentrációs nehezítettség, SNI, autizmus spektrumzavar, ADHD kiegészítő fejlesztési és terápiás lehetőségei, szülői eszközrendszerekről és az érintett családok mentálhigiénés megsegítéséről.)

További információk és jegyvásárlás👉 https://wellbi.hu/

Várunk minden kedves érdeklődőt Szeretettel 🙂

Hasonló tartalmakért kövess Facebook és Instagram oldalamon, ahol további érdekes tartalmakkal érkezem rendszeresen!