Te hogy vagy velük? Tudod-e, hogy mire mondasz nemet tudatosan és mire mondasz nemet félelemből? Vagy épp igent mondasz olyan dolgokra is, amit amúgy a hátad közepére kívánsz, de inkább bevállalod, mert nem akarsz konfrontálódni. Vagy mert meg akarsz felelni valakinek vagy valaminek. Az önbizalomhiány több szempontból is visszahúz.

Ismered magad annyira, hogy tudd, mi az, ami Neked fontos, amit valóban szeretnél, amiért tenned kell, ha szeretnéd elérni? Amihez igazi erő, bátorság, hit és elszántság kell, hogy véghez vidd? Amitől nem tud semmi és senki eltántorítani? Ami egy igazi „Hell, yes!” az életedben?

És mennyire vagy tisztában azzal, mire és miért mondasz nemet? Mi az, amit legbelső lényedből fakadóan tényleg nem akarsz megtenni, elfogadni? Ami zsigeri szinten is megjelenik, hogy kizárt dolog! Ami egy kristálytiszta, őszinte „Hell, no!” az életedben?

Végül pedig felismered-e, amikor játszmázol? Amikor igent mondasz, pedig szíved szerint nem tennéd. Vagy nemet mondasz arra, amiről tudod, hogy be kéne vállalnod, a szíved megsúgja, de az agyad felülírja. Mert egy félelem, egy megfelelési vágy, önbizalomhiány vagy egy hiedelemrendszer irányít Téged. És csodálatos kifogásokat kreálsz. Amivel persze leginkább saját magad csapod be.

Engem nem olyan rég még ezek a játszmák totál kiakasztottak. De aztán rájöttem, hogy azzal segítek a legtöbbet, ha tükröt tartok Neked, hogy lásd, valójában mit csinálsz és az hova vezet Téged.

Hajlandó vagy belenézni a tükörbe?

Hasonló tartalmakért kövess Facebook és Instagram oldalamon, ahol további érdekes tartalmakkal érkezem rendszeresen!