„Le nem zuhansz, megtartalak!”

Ez volt a mottója az Esőcirkusz című előadásnak, amit nemrég láttam.
A műsorleírásban ez szerepelt:
„Az eső a megtisztulás és az újjászületés jelképe – évezredek óta. A termékenység és a gyógyír a szárazságtól sebes földnek és az indulatoktól sebzett léleknek. Az eső elmossa a bánatot és a tragédiákat, s cseppjei új életet hoznak: tisztábbat, szebbet, virágzóbbat.”

Ez a két idézet gyakorlatilag összefoglalja a lényegét a legutóbb lezárult mentoring folyamatomnak, amit egy csodálatos emberrel vittünk végig.

Amikor eljött hozzám hónapokkal ezelőtt, azt mondta, arra van szüksége, hogy valaki megfogja a kezét, mert pont úgy zuhan lefelé, mint az a kötéltáncos, aki sokáig egyensúlyozik a magasban a kötélen, tartja azt a nehéz rudat a kezében, de már annyira elfárad egy ponton, hogy nem tud tovább koncentrálni, megcsúszik és leesik. És nincs biztosítókötél a derekán.

Hosszú évek magányos küzdelme több életterületen, amikor harcolsz, megsérülsz, felállsz, összeszeded magad, majd megint földre kerülsz és ez újra és újra ismétlődik, igazán el tudja fogyasztani az életenergiád. Pláne, ha nincs lehetőséged töltődni, regenerálódni. Itt is ez történt. Azt hiszem, utolsó pillanatban jött és utolsó erejével kért segítséget.

✔️Az első egy hónap a megerősödésről szólt: végeztünk Mindfulness gyakorlatokat, hogy megtanuljon a jelenben és tudatosan élni, észrevenni a szép és pozitív dolgokat. Megtalálta azokat a pontokat, amikből erőt tudott meríteni. Elkezdett visszatérni a hite önmagában, a világban és abban, hogy valaki odafentről mégiscsak vigyáz ránk.

✔️Aztán önismerettel foglalkoztunk, feltártuk az elakadások okait és megnéztük, mi és hogyan segíti őt a megküzdésben. Kipattant sok-sok buborék, nem volt fájdalommentes, de annál nagyobb megkönnyebbülést hozott.

✔️Csináltunk elengedés gyakorlatot, dolgoztunk a korlátozó hiedelmek átírásán, majd célokat állítottunk fel a megdolgozandó területeken.

A 4 hónapos együttműködés eredménye:

➕A legfontosabb, hogy szeret élni és szeret tükörbe nézni, ráadásul a saját tükrét nézi, nem mások tartják neki

➕Sokkal jobban ismeri és szereti magát, tudja mit szeretne és mit nem, tudja mik az erősségei, amikre támaszkodhat és mik a gyenge pontjai, s azokat megtanulta kezelni

➕Biztonságban érzi magát, megtanult újra bízni és kapcsolódni

➕Női mivoltában és szerepében megerősödött és megtalálta magában a női őserőt

➕A folyamat járulékos nyeresége: gyermekeivel és szülőkkel való viszonya rendeződött + javult az egészségi állapota + munkahelyi sikerélmények

Most már nem kötélen táncol. Inkább a trambulinon ugrál, repül a magasban vagy épp az életörömökben úszkál. De ez a műsor nélküle nem jöhetett volna létre. Rengeteg erő, kitartás, munka, akarat, bizalom és hit áll mögötte.
Nagyon nagy élmény és megtiszteltetés volt együtt dolgozni és ezt a csodás átváltozást kísérni!❤️☀️😇

Ha úgy érzed, zuhansz és szükséged van egy kézre, ami megtart, várlak szeretettel!

Hasonló tartalmakért kövess Facebook és Instagram oldalamon, ahol további érdekes tartalmakkal érkezem rendszeresen!