Célom, hogy tudásom a személyes jólléted, készségfejlesztésed, hatékonyságnövekedésed és egészséged megőrzésének szolgálatába állítsam. Tudományosan alátámasztott, jól strukturált, bevált módszereket adok a kezedbe.

Ezek elsajátításával és mindennapi használatával tudod megteremteni a harmóniát önmagadban. Tudatos életmód megteremtésével, önismereted növelésével, határaid megszabásával, védelmével, pozitív életszemlélet és másokat elfogadó hozzáállás kialakításával, családi, baráti, munkahelyi konfliktusok és problémák kezelésével fogsz tudni tenni önmagadért és környezetedért.

Én a stressz teljeskörű kezelésében hiszek. Ezért a mentális technikák mellett fontosnak tartom a test relaxálását és feszültségcsökkentését is. Okleveles gyógymasszőrként dolgozom, nagy hangsúlyt fektetek a regeneráló és relaxáló technikákra.

A masszázs nemcsak az izomrendszerre, hanem az ideg-, keringési és hormonális rendszerre egyaránt pozitív hatással van: javul a keringés, gyorsul az anyagcsere, elindul a test méregtelenítése és fájdalomcsillapító hatása is van. Összességében javítja a szervezet fizikai és pszichés állapotát, regenerálásra és prevencióra egyaránt kiváló.

A test, a gondolatok és az érzelmek összehangolása, a testi és mentális stresszkezelés együtt vezet el az egészségesebb, harmonikusabb életmódhoz. Gyere és dolgozzunk ezen közösen!

Hasonló tartalmakért kövess Facebook és Instagram oldalamon, ahol további érdekes tartalmakkal érkezem rendszeresen!