😇Egy szívmelengető kezdeményezésbe fogtunk mentortársammal, Szalai Szilvi szín-, smink- és stílustanácsadóval.

🌸Az év elején elindított Nőiesség Mentorcsomagunk ajánlottuk fel olyan csodálatos hölgyeknek, akik nagy megpróbáltatásokon, testi, lelki nehézségeken és átalakuláson mentek keresztül.

🙏A program lebonyolításában, a résztvevők kisorsolásában Halom Borbála és a Mellrákinfó Egyesület csapata volt segítségünkre. Örök hála nekik!

😍Szeretném megosztani a tavaszi nyertesünk élménybeszámolóját. Ez a nap, nemcsak neki, hanem nekünk is olyan lélekemelő volt, hogy szavakkal le sem lehet írni. Ez az, amikor azt mondtuk mindketten a nap végén: Na ezért érdemes ezt csinálnunk! S nem feladni az álmaink, hogy tényleg a munkánk egyben a hivatásunk legyen.

❤ Segíteni jó. Látni az örömkönnyeket a másik ember szemében csodálatos. Adni önzetlenül embertársunknak valami értéket, igazából elmondhatatlan. Nagyon jó érzés volt.

Fogadjátok szeretettel Éva sorait:

❤🌷

„Drága Kriszta és Szilvi!

Köszönöm Nektek a napot, a rám szánt időtöket, a tanácsaitokat, a beszélgetésünket, a fotókat. Nagyon-nagyon jól éreztem magam Veletek, kikapcsolódtam, feltöltött és jókedvvel töltött el a Veletek eltöltött idő.

Kriszta, Neked köszönöm a kérdéseket, amiket feltettél nekem a beszélgetésünkkor. Éppen egy hullámvölgyből próbáltam kikecmeregni, amikor beszélgettünk, és nekem nagyon sokat segített, hogy kicsit tisztába jöjjek, hogy mit is érzek az elmúlt két és fél év történéseivel, túl a kezeléseken, az örökre megváltozott testemmel kapcsolatban.

Szilvi, Neked csodálom a lendületedet, ahogyan a hivatásodat műveled, merthogy szerintem Neked a színtanácsadás a Hivatásod. Az egy dolog, hogy én élveztem az egészet, a színekről szóló ismereteidet, a lelkesedésed, ahogyan beszéltél a színekről, a rám pakolt kendőkkel látható változásokról, de láthatóan Te ugyanúgy, ha nem jobban élvezted az egészet, mint én. Irigylésre méltó, hogy mennyire élvezed a munkádat. Azóta is, ha ruhaüzletben vagyok, a színeket nézem először és csak utána a ruha fazonját.

Egyszóval Lányok, Titeket receptre kellene felírni minden nőnek.

Még egyszer köszönöm, hogy Veletek tölthettem azt a pénteket.💕🙏 „

❤ 🌷

Hasonló tartalmakért kövess Facebook és Instagram oldalamon, ahol további érdekes tartalmakkal érkezem rendszeresen!